O nama

Da se predstavimo i upoznamo

Dragi roditelji i svi ostali posetioci, svi Vi koji ste se ne slučajno našli na našoj internet prezentaciji, dozvolite nam da se predstavimo i upoznamo.

Mi smo najmlađi predstavnici vaspitno – obrazovnog sistema u našem gradu. Starosna struktura nam se kreće u rasponu od jedne do šezdesetak godina života, i od prvog juna 2011. godine nalazimo se na novoj lokaciji, u ulici Petefi Šandora 153. Zvanično smo predškolska ustanova „Dobra vila“, inače jedna od prvih privatnih predškolskih ustanova u Novom Sadu, Ustanova koja je prepoznaljiva po timskom radu, saradnji sa porodicom i posebno radu usmerenom na dete. Za navedeno imamo i zvaničnu verifikaciju, kao akreditivana ustanova od strane Ministarstva prosvete.

U namenski uređenom prostoru naša Ustanova, smeštena je u veoma lepom okruženju, u dve zgrade, povezane, takođe, namenski uređenim dvorišnim prostorom, što možete videti u našoj foto galeriji. Registrovani smo za celodnevni i poludnevni boravak dece uzrasta od jedne godine do polaska u školu. Vaspitno – obrazovni rad realizujemo u četiri vaspitne grupe, a u stručnom timu imamo različite obrazovne profile, od medicinske sestre i vaspitača, do pedagoga, psihologa, logopeda i pedijatra.

vrtic novi sad program za decu tri godine nega vaspitanje predškolsko program kreativna radionica deca dete